Tietosuojailmoitus koskien rekisteröitymistä Coca-Colan kuluttajavuorovaikutuksen keskustietokantaan

 

MUOKATTU VIIMEKSI: 16.10.2018

 

1.      Tietosuojailmoitus.

2.      Henkilötiedot

3.      Näin keräämme henkilötietojasi

4.      Näin käytämme henkilötietojasi

5.      Kenelle henkilötietoja siirretään tai luovutetaan?

6.      Kolmansien osapuolten sivustot / ulkopuoliset palveluntarjoajat

7.      Mainontaan liittyvät ulkopuoliset palveluntarjoajat

8.      Mitä oikeuksia sinulla on liittyen toteuttamaamme henkilötietojen käsittelyyn, miten voit harjoittaa niitä ja miten voit ottaa meihin yhteyttä?

9.      Säilytysaika.

10.    Sivustojen käyttö alaikäisten toimesta ja varoitus vanhemmille.

11.    Missä tilanteissa henkilötietoja siirretään Euroopan talousalueen ulkopuolelle?

12.    Sovellettava lainsäädäntö.

13.    Tämän tietosuojailmoituksen päivitykset

 

 

1.         Tietosuojailmoitus

Coca-Cola Company tytäryhtiöineen suhtautuu tietosuojaan vakavasti ja haluaa sinun ymmärtävän, millä tavoilla keräämme, käytämme ja luovutamme tietoja, jotka liittyvät sinuun yksilönä ("henkilötiedot").

NV Coca-Cola Services SA, jonka rekisteröity toimipaikka on osoitteessa Chaussée de Mons 1424, 1070 Brysseli (jatkossa "me" "meidän", "meiltä" jne.) toimii henkilötietojesi käsittelystä vastaavana rekisterinpitäjänä tämän tietosuojailmoituksen ("tietosuojailmoitus") puitteissa.

Tämä tietosuojailmoitus kuvailee käytäntömme liittyen tietoihin, joita keräämme tämän tietosuojailmoituksen kattamien aktiviteettien kautta, kuten verkkosivustoilta ("verkkosivustomme") sekä erilaisilta mobiilisivustoilta, sovelluksista, widget-ohjelmista tai muista vuorovaikutteisista mobiiliominaisuuksista (kokonaisuutena "sovelluksemme") (sovelluksiin ja verkkosivustoihin viitataan yleisnimellä "sivustot").

Sinulla on mahdollisuus tutustua tähän tietosuojailmoitukseen rekisteröityessäsi sivustoille ja (ii) rekisteröitymisen jälkeen napsauttamalla jokaisen verkkosivustomme sivun alareunasta löytyvää Tietosuojailmoitus-linkkiä .  Tutustuthan tähän tietosuojailmoitukseen huolellisesti.

Rekisteröitynä käyttäjänä voit kirjautua samoilla tunnuksilla kaikille sivustoille, jotka ovat yhteydessä Coca-Colan kuluttajavuorovaikutuksen keskustietokantaan.

 

2.         Henkilötiedot

a.  Henkilötietosi, joita keräämme ja käsittelemme

Saatamme kerätä ja käsitellä sinusta seuraavia tietoja:

·         sukunimi

·         etunimi

·         sukupuoli

·         syntymäaika

·         käyttäjänimi

·         postiosoite

·         puhelinnumero (sisältäen koti- ja matkapuhelinnumerot)

·         sähköpostiosoite

·         salasanat

·         julkinen sosiaalisen median profiili

·         sijaintitiedot

·         harrastukset ja kiinnostuksenkohteet

·         kulutustottumukset

·         selainta ja päätelaitetta koskevat tiedot

·         palvelimen lokitiedoston sisältö

·         evästeiden, pikselitunnisteiden ja muiden teknologioiden kautta kerätyt tiedot

·         sovelluksen käyttöä koskevat tiedot

·         toimintaa sivustoilla koskevat tiedot (tieto vierailluista sivustoista, palveluun kirjautuminen, kampanjaan osallistuminen, voittaminen, kyselyyn vastaaminen)

·         markkinointiviestintäämme reagoimista koskevat tiedot (esim. tiedot siitä, avaatko viestejä vai et, napsautatko linkkejä vai et).

b.  Pyydämme, ettet lähetä tai paljasta meille mitään arkaluonteisia tietoja sivustojen kautta tai muulla tavoin.

"Arkaluonteiset tiedot" ovat arkaluonteisiin aiheisiin liittyviä henkilötietoja, kuten

·         rotu- tai etninen tausta

·         poliittiset mielipiteet

·         uskonto tai muut uskomukset

·         terveydentila tai sairaudet

·         rikostausta

·         ammattiliiton jäsenyys

·         seksuaalinen suuntautuminen

 

 

3.         Näin keräämme henkilötietojasi

Keräämme henkilötietojasi seuraavasti:

·         Sivustojen kautta:  Saatamme kerätä henkilötietojasi sivustojen kautta, esimerkiksi luodessasi kuluttajavuorovaikutuksen keskustietokantaamme liittyvän tilin.

·         Verkon ulkopuolella: Saatamme kerätä henkilötietojasi verkon ulkopuolella, esimerkiksi ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluun.  

Sikäli kuin sovellettava tietosuojalainsäädäntö sen sallii, sivustojen kautta antamasi henkilötiedot saatetaan yhdistää muihin henkilötietoihisi sekä muihin tietoihin, joita olet antanut meille verkossa tai sen ulkopuolella, tai jotka saatamme muilla tavoin saada haltuumme verkossa tai sen ulkopuolella.

 

4.         Näin käytämme henkilötietojasi

Saatamme käyttää henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

a.             Kysymyksiisi vastaaminen / hallinnollinen yhteydenpito

·         Tiedusteluihisi, kysymyksiisi ja palautteeseesi sekä pyyntöihisi vastaaminen.

Käsittelyn oikeudellinen peruste: oikeutettu etumme vastata tiedusteluihisi.

·         Hallinnollisten tietojen, kuten sivustoja ja käyttöehtojamme tai käytäntöjämme koskevien tiedotteiden, lähettäminen sinulle.

Käsittelyn oikeudellinen peruste: oikeutettu etumme tiedottaa sinulle sivustojemme kehityksestä.

b.             Markkinointiviestintä:

·         Suoramarkkinointiviestinnän lähettäminen sinulle joko meidän tai yhteistyökumppaneidemme (yksittäin "kaupallinen yhteistyökumppani" ja kokonaisuutena "kaupalliset yhteistyökumppanit") kautta sähköpostin tai push-ilmoitusten muodossa. Suoramarkkinointiviestintä sisältää esimerkiksi tietoa kampanjoista tai vastaavista aktiviteeteista, Coca-Colan ja siihen liittyvien merkkien (tai kaupallisten yhteistyökumppaneidemme) tuotteista ja palveluista sekä pyyntöjä osallistua kyselyihin tai tutkimuksiin.

Kaupallisten yhteistyökumppaneidemme lähettämä suoramarkkinointiviestintä voi olla joko:

o   Kaupallisten yhteistyökumppaneidemme suoraan toteuttamaa ja valvomaa. Näissä tapauksissa kustakin suoramarkkinointiviestinnästä vastaava kaupallinen yhteistyökumppani toimii henkilötietojesi käsittelystä vastaavana rekisterinpitäjänä. Käsittely tapahtuu tällöin kaupallisen yhteistyökumppanin julkistaman, tästä tietosuojailmoituksesta poikkeavan tietosuojailmoituksen alaisuudessa.

o   Meidän ja kaupallisten yhteistyökumppaneidemme yhdessä toteuttamaa ja valvomaa. Näissä tapauksissa me ja kyseinen kaupallinen yhteistyökumppani toimimme yhdessä henkilötietojesi käsittelystä vastaavina rekisterinpitäjinä. Teemme kyseisen kaupallisen yhteistyökumppanin kanssa yhteisrekisterinpitäjyyttä koskevan sopimuksen, jonka ydinkohdat julkistetaan sinulle.

 

Käsittelyn oikeudellinen peruste: suostumuksesi.

Voit hyväksyä tai kieltää markkinointiviestinnän lähettämisen verkkosivustomme tietosuojaosiossa osoitteessa id.coke.com (halutessasi ottaa vastaan markkinointiviestintää, rastita kyseistä valintaa koskeva ruutu, tai poista rasti, jos haluat kieltäytyä markkinointiviestinnän vastaanottamisesta).

Voit perua suoramarkkinointiviestinnän vastaanottamiseen liittyvän suostumuksesi koska tahansa napsauttamalla jokaisen markkinointisähköpostiviestin alalaidassa olevaa Peruuta tilaus -linkkiä tai poistamalla tätä valintaa koskevan rastin edellä mainitussa verkkosivustomme tietosuojaosiossa. Voit myös ilmoittaa meille suostumuksesi perumisesta käyttäen tämän tietosuojailmoituksen kohdassa 8 mainittuja yhteystietoja.

c.       Markkinointiviestinnän räätälöinti:

·         Saatamme räätälöidä markkinointiviestintäämme sinua varten (kolmansien osapuolten sivustoilla näkyvien mainosten räätälöinti mukaan lukien) perustuen (i) profiilitietoihisi, (ii) vuorovaikutukseesi verkkosivustomme kanssa ja/tai (iii) markkinointiviestintäämme reagoimiseen (esim. avaatko viestejä vai et, napsautatko linkkejä vai et).

 

Käsittelyn oikeudellinen peruste: suostumuksesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kieltäytyä tästä markkinointiviestinnän räätälöinnistä verkkosivustomme tietosuojaosiossa osoitteessa id.coke.com, jonka kautta voit muokata yksityisyysasetuksiasi.

Voit perua suostumuksesi markkinointiviestinnän räätälöintiin siirtymällä verkkosivustolta löytyvään tietosuojaosioon ja poistamalla rastin valintaa koskevasta ruudusta. Voit myös ilmoittaa meille suostumuksesi perumisesta käyttäen tämän tietosuojailmoituksen kohdassa 8 mainittuja yhteystietoja.

d.         IT-hallinto

Käytämme henkilötietojasi palvelinongelmien analysointiin, sivustojen hallinnointiin ja niiden toimivuuden varmistamiseen.

Käsittelyn oikeudellinen peruste: oikeutettu etumme hallinnoida IT- ja verkkojärjestelmiämme.

g.         Etujemme suojelu

·         Voimme käsitellä henkilötietojasi tarpeelliseksi tai sopivaksi katsomallamme tavalla: (a) noudattaaksemme lakiin perustuvia velvoitteitamme (b) vastataksemme viranomaisten pyyntöihin (jotka saattavat olla peräisin myös asuinmaasi ulkopuolisilta viranomaisilta) c) valvoaksemme käyttöehtojemme toteutumista d) suojellaksemme meidän tai tytäryhtiöidemme toimintaa e) suojellaksemme meidän ja/tai tytäryhtiöidemme oikeuksia, yksityisyyttä, turvallisuutta tai omaisuutta sekä (g) voidaksemme hakea hyvitystä tai rajoittaa mahdollisesti kärsimiämme vahinkoja.

Käsittelyn oikeudellinen peruste: lakiin perustuvien velvoitteidemme noudattaminen sekä oikeutettu etumme suojella organisaatiotamme.

h.         Yritys-/yrityskauppatoiminnot

·         Voimme käsitellä henkilötietojasi minkä tahansa liiketoimintamme, varallisuutemme tai osakkeidemme tai sen/niiden osan uudelleenjärjestelyn, myynnin, sijoituksen, siirron tai muun luovutuksen (konkurssiin tai vastaaviin tilanteisiin liittyvät toimet mukaan lukien) yhteydessä.

Käsittelyn oikeudellinen peruste: oikeutettu etumme toteuttaa yritysstrategiaamme.

 

5.         Kenelle henkilötietoja siirretään tai luovutetaan?

Henkilötietojasi siirretään (ja joissakin rajoitetuissa tapauksissa saatetaan luovuttaa) seuraaville tahoille tai joillekin niistä:

·         Coca-Cola Finland Oy, joka avustaa meitä sivustojemme hallinnoinnissa sekä meiltä saamaasi viestintään liittyen.  

·         Sinebrychoff Oy, viestinnän tukemiseksi

·         MRM McCann, viestinnän tukemiseksi.

·         Salesforce.com, (i) asiakkuudenhallintajärjestelmämme (CRM) ylläpitoa ja (ii) kolmansien osapuolien verkkosivustoilla näytettävien mainosten yksilöintiä varten

·         Janrain, asiakasprofiilien henkilötietoja koskevan rekisterin ylläpitoa varten.

·         Epam, joka on vuorovaikutuksessa Janrainin kanssa.  

·         Amazon, joka vastaa sivustojen hosting-palveluista.

·         Beckon, joka tarjoaa markkinoinninohjaus- ja raportointiratkaisun.

·         Google, pilvitallennustilaa ja suuria tietokantoja sekä kolmansien osapuolien verkkosivustoilla näytettävien mainosten yksilöintiä varten

·         Kolmansien osapuolten palveluntarjoajat, joiden palveluita käytetään esimerkiksi viestintä-, tilintarkastus- ja konsultointitarpeisiin.

·         Kaupalliset yhteistyökumppanit, joiden kanssa saatamme aloittaa erityissuhteen heidän oman markkinointiviestintänsä toteuttamista varten.  Koska nämä kolmannet osapuolet saattavat käyttää henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti, suosittelemme tutustumaan näitä käytäntöjä koskeviin tietoihin kyseisten kolmansien osapuolten verkkosivustoilla.

·         Kolmannet osapuolet minkä tahansa liiketoimintamme, varallisuutemme tai osakkeidemme tai sen/niiden osan uudelleenjärjestelyn, myynnin, sijoituksen, siirron tai muun luovutuksen (konkurssiin tai vastaaviin tilanteisiin liittyvät toimet mukaan lukien) yhteydessä.

·         Toimivaltaisille viranomaisille, tytäryhtiöille ja kolmansille osapuolille tarpeelliseksi tai sopivaksi katsomallamme tavalla: (a) noudattaaksemme laillisia velvoitteitamme (b) vastataksemme viranomaisten pyyntöihin (jotka saattavat olla peräisin myös asuinmaasi ulkopuolisilta viranomaisilta) c) valvoaksemme käyttöehtojemme toteutumista d) suojellaksemme meidän tai tytäryhtiöidemme toimintaa e) suojellaksemme meidän ja/tai tytäryhtiöidemme oikeuksia, yksityisyyttä, turvallisuutta tai omaisuutta sekä (g) voidaksemme hakea hyvitystä tai rajoittaa mahdollisesti kärsimiämme vahinkoja.

 

6.         Kolmansien osapuolten sivustot / ulkopuoliset palveluntarjoajat

Tämä tietosuojailmoitus ei koske minkään ulkopuolisen toimijan tietosuojaa, tietoja tai muita käytäntöjä, emmekä ota niistä vastuuta. Edellä todettu koskee myös sivustoillemme linkitettyjä, mutta kolmannen osapuolen hallinnassa toimivia sivustoja.  Ulkopuoliselle sivustolle johtavan linkin lisääminen sivustoillemme ei tarkoita, että me tai tytäryhtiömme antaisimme hyväksyntämme linkitetylle sivustolle.

Huomaa erityisesti, että sivustot voivat sisältää linkkejä verkkokauppasivustoille, mukaan lukien verkkokauppasivustoille, joilla käytetään Coca-Colan tuotemerkkitunnuksia.  Tämä tietosuojailmoitus ei ole voimassa millään verkkokauppasivustolla, jolle sivustoilta saattaa olla linkki.  Verkkokauppasivuston kautta mahdollisesti antamasi henkilötiedot ovat verkkokauppasivuston tietosuojailmoituksen alaisia, eivät tämän tietosuojailmoituksen alaisia.  Meillä ei ole mahdollisuutta vaikuttaa verkkokauppasivuston kautta kerättyihin tietoihin, emmekä ota niistä vastuuta.

Joissain tapauksessa saatamme käyttää kolmannen osapuolen maksupalvelua ostotapahtumien käsittelyyn ja tai/lahjoitusten keräämiseen sivustojen kautta.  Näissä tapauksissa henkilötietojasi saattaa kerätä tämä kolmas osapuoli meidän asemestamme [ja niitä koskee kyseisen toimijan tietosuojakäytäntö, ei tämä tietosuojailmoitus]. Meillä ei ole valtaa tai vastuuta sen suhteen, miten tämä kolmas osapuoli käyttää tai luovuttaa henkilötietojasi, emmekä anna hyväksyntäämme näille kolmansille osapuolille tai heidän verkkosivustoilleen.  Emme ota millään tavalla kantaa näiden kolmansien osapuolten omien tietosuojakäytäntöjen tarkkuuteen, kattavuuteen, ajankohtaisuuteen tai niiden sisällön sopivuuteen. Olet itse vastuussa siitä, että luet kolmansien osapuolten verkkosivustojen tietosuojakäytännöt huolellisesti ennen kolmannen tarjoamien maksupalveluiden käyttöä.

 

7.         Mainontaan liittyvät ulkopuoliset palveluntarjoajat

Huomaa, että verkko- ja sähköpostimainontaamme hoitavat palveluntarjoajat saattavat käyttää pikselitunnisteita, verkkojäljitteitä, kuvaviittauksia tai muita vastaavia teknologioita sivustojen yhteydessä verkko- ja sähköpostimainontamme hallinnoinnin helpottamiseksi ja tällaisten kampanjoiden tehokkuuden parantamiseksi.  Jos palveluntarjoaja on esimerkiksi lähettänyt tietokoneellesi yksilöllisen evästeen, palveluntarjoaja saattaa käyttää pikselitunnisteita, verkkojäljitteitä, kuvaviittauksia tai muita vastaavia teknologioita tunnistaakseen evästeen vieraillessasi sivustoilla ja selvittääkseen, mitkä verkkomainoksemme ovat mahdollisesti tuoneet sinut sivustoillemme, ja palveluntarjoaja saattaa luovuttaa tämän tyyppistä muuta tietoa käyttöömme.  Huomaa, että saatamme yhdistää tämän tyyppiset palveluntarjoajiltamme saamamme muut tiedot sinusta aiemmin keräämiimme henkilötietoihin.

 

8.         Mitä oikeuksia sinulla on liittyen toteuttamaamme henkilötietojen käsittelyyn, miten voit harjoittaa niitä ja miten voit ottaa meihin yhteyttä?

a.       Oikeutesi liittyen toteuttamaamme henkilötietojen käsittelyyn

Sinulla on oikeus

·         saada kopio kaikista henkilötiedoista, joita sinusta säilytämme

·         pyytää meitä päivittämään tai korjaamaan mahdolliset virheelliset henkilötiedot tai täydentämään mahdolliset puutteelliset henkilötiedot

·         pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi käsittely suoramarkkinointitarkoituksia varten.

Tietyissä olosuhteissa sinulla on myös oikeus

·         vastustaa henkilötietojesi käsittelyä

·         pyytää meidät poistamaan henkilötietosi

·         saada meidän rajoittamaan toteuttamaamme henkilötietojesi käsittelyä sekä

·         pyytää meitä lähettämään tietyt henkilötietosi sinulle tai siirtää tai siirrättää ne toiselle rekisterinpitäjälle.

b.       Oikeuksiesi harjoittaminen

Jos haluat harjoittaa jotain edellä mainituista oikeuksistasi, voit ottaa meihin yhteyttä jollakin seuraavista tavoista.

·         Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen kuluttajapalvelu@sff.fi

·         Voit lähettää meille kirjepostia osoitteeseen Sinebrychoffin Kuluttajapalvelu, Sinebrychoffinaukio 1, 04250 KERAVA

c.       Oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle

Sinulla on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle (jäsenvaltiossa, jossa asut tai työskentelet tai jossa väitetty rikkomus tapahtui).

 

9.         Säilytysaika

Pyrkimyksemme on pitää henkilötietosi paikkansapitävinä ja ajantasaisina. Poistamme sinusta säilyttämämme Poistettu viittaus kolmansiin maihin, jotka tarjoavat riittävän tietosuojan tason, sillä tällaisia ei ole tässä listattu.henkilötiedot, kun meillä ei ole niille enää tarvetta.

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin olet rekisteröitynyt sivustojemme käyttäjäksi, ellei sovellettavista pakottavista tietojen säilytys- tai poistovelvoitteista muuta johdu.

 

10.       Sivustojen käyttö alaikäisten toimesta ja varoitus vanhemmille

Sivustot on tarkoitettu vähintään 13-vuotiaille käyttäjille, ja alle 16-vuotiaat tarvitsevat vanhempiensa suostumuksen sivustojen käyttöön. Pyydämme, etteivät muut alle 13-vuotiaat anna henkilötietoja sivustojen kautta. Pidätämme oikeuden pyytää milloin tahansa todisteita vanhempien suostumuksesta alaikäisiin liittyvien henkilötietojen käsittelyn mahdollistamiseksi.

Tiettyihin sivustoihin voi liittyä ikärajoitteita perustuen lain vaatimuksiin tai siihen, mikä sisältö soveltuu tietyille ikäryhmille. Erillisistä ikärajoituksista mainitaan selkeästi kullakin kyseisellä sivustolla, ja saatamme esittää kysymyksiäsi ikäsi vahvistamiseksi ennen jatkamista.

 

11.       Missä tilanteissa henkilötietoja siirretään Euroopan talousalueen ulkopuolelle?

Tässä tietosuojailmoituksessa kuvailtujen tavoitteiden saavuttamiseksi siirrämme henkilötietojasi Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin ("kolmannet maat").

Siirrämme henkilötietojasi myös sellaisiin kolmansiin maihin, joissa tietosuojan riittävää tasoa ei ole varmennettu. Näissä tapauksissa tiedonsiirtoa koskevat seuraavat tietosuoja-asetuksen mukaiset turvatoimet, joilla taataan riittävä suoja henkilötiedoillesi:

- EU-komission tietosuoja-asetuksen 45. artiklan 2. kappaleen mukaisesti hyväksymät vakiolausekkeet (napsauttamalla tätä voit tutustua EU-komission päätökseen mallisopimuslausekkeista, jotka koskevat tiedonsiirtoa kolmansissa maissa toimiville tiedonkäsittelijöille) ja

- EU–Yhdysvallat Privacy Shield -järjestely siirrettäessä tietoja Yhdysvalloissa toimiville tahoille (napsauttamalla tätä voit tutustua EU-komission päätökseen, joka koskee EU:n ja Yhdysvaltojen välistä Privacy Shield -järjestelyä).

Jos haluat lisätietoja henkilötietojesi siirtämisestä kolmansiin maihin (soveltuvat siirtomenetelmät mukaan lukien), ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen privacy@coca-cola.com

 

12.       Sovellettava lainsäädäntö

Tähän tietosuojailmoitukseen sovelletaan ja sitä tulkitaan Belgian lakien sekä muiden Euroopan unionissa mahdollisesti sovellettavien lakien mukaisesti.

 

13.       Tämän tietosuojailmoituksen päivitykset

a.       Tämän tietosuojailmoituksen viimeisimmän tarkistusajankohdan löydät sivun yläosasta kohdasta "MUOKATTU VIIMEKSI".

b.       Saat tiedon kaikista tähän tietosuojailmoitukseen suunnitelluista muutoksista hyvissä ajoin ennen niiden voimaantuloa.

Voit tulostaa, ladata tai muuten hankkia kopion tästä tietosuojailmoituksesta (ja sen mahdollisista uudistetuista versioista) arkistojasi varten.

 

Copyright 2018 The Coca-Cola Company. Kaikki oikeudet pidätetään.