Tietosuojailmoitus koskien rekisteröitymistä Coca‑Colan kuluttajavuorovaikutuksen keskustietokantaan

 

 

 

MUOKATTU VIIMEKSI: 18.6.2018

1.      Tietosuojailmoitus.

2.      Henkilökohtaiset tiedot

3.      Näin keräämme henkilökohtaisia tietojasi

4.      Näin käytämme henkilökohtaisia tietojasi

5.      Kenelle henkilökohtaisia tietoja luovutetaan?

6.      Kolmansien osapuolten sivustot / ulkopuoliset palveluntarjoajat

7.      Mainontaan liittyvät ulkopuoliset palveluntarjoajat

8.      Mitä oikeuksia sinulla on liittyen suorittamaamme henkilökohtaisten tietojen käsittelyyn, miten voit harjoittaa niitä ja miten voit ottaa meihin yhteyttä?.

9.      Säilytysaika.

10.     Sivustojen käyttö alaikäisten toimesta ja varoitus vanhemmille.

11.     Missä tilanteissa henkilökohtaisia tietoja siirretään Euroopan talousalueen ulkopuolelle?.

12.     Sovellettava lainsäädäntö.

13.     Tämän tietosuojailmoituksen päivitykset 

 

1.         Tietosuojailmoitus

Coca-Cola Company tytäryhtiöineen suhtautuu tietosuojaan vakavasti ja haluaa sinun ymmärtävän, millä tavoilla keräämme, käytämme ja luovutamme tietoja, jotka liittyvät sinuun yksilönä ("henkilökohtaiset tiedot").

NV Coca-Cola Services SA, jonka rekisteröity toimipaikka on osoitteessa Chaussée de Mons 1424, 1070 Brysseli (jatkossa "me" "meidän", "meiltä" jne.) toimii henkilökohtaisten tietojesi käsittelystä vastaavana rekisterinpitäjänä tämän tietosuojailmoituksen ("tietosuojailmoitus") puitteissa.

Tämä tietosuojailmoitus kuvailee käytäntömme liittyen tietoihin, joita keräämme tämän tietosuojailmoituksen kattamien aktiviteettien kautta, kuten verkkosivustoilta ("verkkosivustomme") sekä erilaisilta mobiilisivustoilta, sovelluksista, widget-ohjelmista tai muista vuorovaikutteisista mobiiliominaisuuksista (kokonaisuutena "sovelluksemme") (sovelluksiin ja verkkosivustoihin viitataan yleisnimellä "sivustot"). 

Sinulla on mahdollisuus tutustua tähän tietosuojailmoitukseen rekisteröityessäsi sivustoille ja (ii) rekisteröitymisen jälkeen napsauttamalla jokaisen verkkosivuston alasivun alareunasta löytyvää Yksityisyydensuojakäytäntö-linkkiä.  Tutustuthan tähän tietosuojailmoitukseen huolellisesti.

Rekisteröitynä käyttäjänä voit kirjautua samoilla tiedoilla kaikille sivustoille, jotka ovat yhteydessä Coca-Colan kuluttajavuorovaikutuksen keskustietokantaan.

 

2.         Henkilökohtaiset tiedot

 

a.  Henkilökohtaiset tietosi, joita keräämme ja käsittelemme

Saatamme kerätä ja käsitellä sinusta seuraavia tietoja:

·         sukunimi

·         etunimi

·         sukupuoli

·         syntymäaika

·         käyttäjänimi

·         postiosoite

·         puhelinnumero (sisältäen koti- ja matkapuhelinnumerot)

·         sähköpostiosoite

·         salasanat

·         julkinen sosiaalisen median profiili

·         sijaintitiedot

·         harrastukset ja kiinnostuksenkohteet

·         kulutustottumukset

·         selain- ja laitetiedot

·         palvelimen lokitiedoston sisältö

·         evästeiden, pikselitunnisteiden ja muiden teknologioiden kautta kerätyt tiedot

·         sovelluksen käyttötiedot

·         toimintapohjaiset henkilökohtaiset tiedot (tiedot ja ajankäyttö asiaankuuluvilla sivustoilla (palveluun kirjautuminen, kampanjaan osallistuminen, voittaminen, kyselyyn osallistuminen)

·         sinun ja markkinointiviestintämme väliseen vuorovaikutukseen liittyvät henkilökohtaiset tiedot (esim. avaatko viestejä vai et, napsautatko linkkejä vai et).

b.  Pyydämme, ettet lähetä tai paljasta meille mitään arkaluontoisia tietoja sivustojen kautta tai muulla tavoin.

"Arkaluontoiset tiedot" ovat arkaluontoisiin aiheisiin liittyviä henkilökohtaisia tietoja, kuten

·         rotu- tai etninen tausta

·         poliittiset mielipiteet

·         uskonto tai muut uskomukset

·         terveys tai sairaudet

·         rikostausta

·         ammattiliiton jäsenyys

·         seksuaalinen suuntautuminen

 

3.         Näin keräämme henkilökohtaisia tietojasi

 

Keräämme henkilökohtaisia tietojasi seuraavasti: 

·         Sivustojen kautta:  Saatamme kerätä henkilökohtaisia tietojasi sivustojen kautta, esimerkiksi luodessasi kuluttajavuorovaikutuksen keskustietokantaamme liittyvän tilin.

·         Verkon ulkopuolella:  Saatamme kerätä henkilökohtaisia tietojasi verkon ulkopuolella, esimerkiksi ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluun.  

Sikäli kuin sovellettava tietosuojalainsäädäntö sen sallii, sivustojen kautta luovuttamasi henkilökohtaiset tiedot saatetaan yhdistää henkilökohtaisiin ja muihin tietoihin, joita olet luovuttanut meille verkossa tai sen ulkopuolella tai jotka saatamme muuten saada haltuumme verkossa tai sen ulkopuolella.

 

4.         Näin käytämme henkilökohtaisia tietojasi

 

Saatamme käyttää henkilökohtaisia tietojasi seuraaviin tarkoituksiin: 

a.             Kyselyihisi vastaaminen / hallinnollinen vuorovaikutus.

·         Tiedusteluihisi, kysymyksiisi ja palautteeseesi sekä pyyntöihisi vastaaminen.

Käsittelyn oikeudellinen peruste: oikeutettu etumme vastata tiedusteluihisi.

·         Hallinnollisten tietojen, kuten sivustoja ja käyttöehtojamme tai käytäntöjämme koskevien tiedotteiden, lähettäminen sinulle. 

Käsittelyn oikeudellinen peruste: oikeutettu etumme tiedottaa sinulle sivustojemme kehityksestä.

b.             Markkinointiviestintä:

·         Suoramarkkinointiviestinnän lähettäminen sinulle joko meidän tai yhteistyökumppaneidemme (yksittäin "kaupallinen yhteistyökumppani" ja kokonaisuutena "kaupalliset yhteistyökumppanit") kautta sähköpostin tai push-ilmoitusten muodossa. Suoramarkkinointiviestintä sisältää esimerkiksi tietoa kampanjoista tai vastaavista aktiviteeteista, Coca-Colan ja siihen liittyvien merkkien (tai kaupallisten yhteistyökumppaneidemme) tuotteista ja palveluista sekä pyyntöjä osallistua kyselyihin tai tutkimuksiin.

Kaupallisten yhteistyökumppaneidemme lähettämä suoramarkkinointiviestintä voi olla joko:

o   Kaupallisten yhteistyökumppaneidemme suoraan toteuttamaa ja valvomaa. Näissä tapauksissa kustakin suoramarkkinointiviestinnästä vastaava kaupallinen yhteistyökumppani toimii henkilökohtaisten tietojesi käsittelystä vastaavana rekisterinpitäjänä. Käsittely tapahtuu tällöin kaupallisen yhteistyökumppanin julkistaman, tästä tietosuojailmoituksesta poikkeavan tietosuojailmoituksen alaisuudessa.

o   Meidän ja kaupallisten yhteistyökumppaneidemme yhdessä toteuttamaa ja valvomaa. Näissä tapauksissa me ja asiaankuuluva kaupallinen yhteistyökumppani toimimme yhdessä henkilökohtaisten tietojesi käsittelystä vastaavina rekisterinpitäjinä. Teemme asiaankuuluvan kaupallisen yhteistyökumppanin kanssa jaettua rekisterinpitoa koskevan sopimuksen, jonka ydinkohdat julkistetaan sinulle.

 

Käsittelyn oikeudellinen peruste: oma suostumuksesi.

Voit hyväksyä tai kieltää markkinointiviestinnän lähettämisen id.coke.com - tietosuojaosion kautta (riittää, kun laitat rastin ruutuun, jos haluat ottaa vastaan markkinointiviestintää, tai poistat rastin, jos haluat kieltäytyämarkkinointiviestinnän vastaanottamisesta).

Voit perua suoramarkkinointiviestinnän vastaanottamiseen liittyvän suostumuksesi napsauttamalla jokaisen markkinointisähköpostiviestin alalaidassa olevaa Peruuta tilaus -linkkiä tai poistamalla rastin asiaankuuluvasta ruudusta verkkosivuston tietosuojaosiossa. Voit myös ilmoittaa meille suostumuksesi perumisesta käyttäen tämän tietosuojailmoituksen kohdassa 8 mainittuja yhteystietoja.

c.       Markkinointiviestinnän räätälöinti:

·         Saatamme räätälöidä markkinointiviestintäämme sinua varten (kolmansien osapuolten sivustoilla näkyvien mainosten räätälöinti mukaan lukien) perustuen (i) profiilitietoihisi, (ii) vuorovaikutukseesi verkkosivustomme kanssa ja/tai (iii) vuorovaikutukseesi markkinointiviestintämme kanssa (esim. avaatko viestejä vai et, napsautatko linkkejä vai et).

 

Käsittelyn oikeudellinen peruste: oma suostumuksesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kieltäytyä tästä markkinointiviestinnän räätälöinnistä tietosuojaosiossamme: id.coke.com, jonka kautta voit muokata yksityisyysasetuksiasi.

Voit perua suostumuksesi markkinointiviestinnän räätälöintiin siirtymällä verkkosivustolta löytyvään tietosuojaosioon ja poistamalla rastin asiaankuuluvasta ruudusta. Voit myös ilmoittaa meille suostumuksesi perumisesta käyttäen tämän tietosuojailmoituksen kohdassa 8 mainittuja yhteystietoja.

d.         IT-hallinto

Käytämme henkilökohtaisia tietojasi palvelinongelmien analysointiin, sivustojen hallintointiin ja niiden toimivuuden varmistamiseen.

Käsittelyn oikeudellinen peruste: oikeutettu etumme hallinnoida IT- ja verkkojärjestelmiämme.

g.         Etujemme suojelu

·         Tarpeelliseksi tai sopivaksi katsomallamme tavalla: (a) noudattaaksemme laillisia velvoitteitamme (b) vastataksemme julkisten tai hallitusviranomaisten pyyntöihin, jotka saattavat olla peräisin myös asuinmaasi ulkopuolisilta julkisilta tai hallitusviranomaisilta c) valvoaksemme käyttöehtojemme toteutumista d) suojellaksemme meidän tai tytäryhtiöidemme toimintaa e) suojellaksemme laillisesti meidän ja/tai tytäryhtiöidemme oikeuksia, yksityisyyttä, turvallisuutta tai omaisuutta sekä (g) voidaksemme hakea hyvitystä tai rajoittaa mahdollisesti kärsimiämme vahinkoja.

Käsittelyn oikeudellinen peruste: laillisten velvoitteiden noudattaminen sekä oikeutettu etumme suojella organisaatiotamme.

h.         Yritys-/yrityskauppatoiminnot

·         Suorittaaksemme minkä tahansa liiketoimintamme, varallisuutemme tai osakkeidemme tai sen/niiden osan uudelleenjärjestelyn, myynnin, sijoituksen, siirron tai muun luovutuksen (konkurssiin tai vastaaviin tilanteisiin liittyvät toimet mukaan lukien).

Käsittelyn oikeudellinen peruste: oikeutettu etumme toteuttaa yritysstrategiaamme.

 

5.         Kenelle henkilökohtaisia tietoja luovutetaan?

 

Henkilökohtaisia tietojasi saatetaan luovuttaa seuraaville tahoille:

·         Coca-Cola Finland Oy, joka avustaa meitä sivustojemme hallinnoinnissa sekä meiltä saamaasi viestintään liittyen.  

·         Sinebrychoff Oy, viestinnän tukemiseksi

·         MRM McCann, viestinnän tukemiseksi.

·         Salesforce.com, (i) asiakkuudenhallintajärjestelmämme (CRM) ylläpitoa ja (ii) kolmansien osapuolien verkkosivustoilla näytettävien mainosten yksilöintiä varten

·         Janrain, asiakasprofiilien henkilökohtaisia tietoja koskevan rekisterin ylläpitoa varten.

·         Epam, joka on vuorovaikutuksessa Janrainin kanssa.  

·         Amazon, joka vastaa sivustojen hosting-palveluista.

·         Beckon, joka tarjoaa markkinoinninohjaus- ja raportointiratkaisun.

·         Google, pilvitallennustilaa ja suuria tietokantoja sekä kolmansien osapuolien verkkosivustoilla näytettävien mainosten yksilöintiä varten

·         Kolmansien osapuolten palveluntarjoajat, joiden palveluita käytetään esimerkiksi viestintä-, tilintarkastus- ja konsultointitarpeisiin.

·         Kaupalliset yhteistyökumppanit, joiden kanssa saatamme aloittaa erityissuhteen heidän oman markkinointiviestintänsä toteuttamista varten.  Koska nämä kolmannet osapuolet saattavat käyttää henkilökohtaisia tietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaan, suosittelemme tutustumaan näitä käytäntöjä koskeviin tietoihin niiden verkkosivustoilla.

·         Kolmannet osapuolet minkä tahansa liiketoimintamme, varallisuutemme tai osakkeidemme tai sen/niiden osan uudelleenjärjestelyn, myynnin, sijoituksen, siirron tai muun luovutuksen (konkurssiin tai vastaaviin tilanteisiin liittyvät toimet mukaan lukien) yhteydessä.

·         Asiaankuuluville viranomaisille, tytäryhtiöille ja kolmansille osapuolille tarpeelliseksi tai sopivaksi katsomallamme tavalla: (a) noudattaaksemme laillisia velvoitteitamme (b) vastataksemme julkisten tai hallitusviranomaisten pyyntöihin, jotka saattavat olla peräisin myös asuinmaasi ulkopuolisilta julkisilta tai hallitusviranomaisilta c) valvoaksemme käyttöehtojemme toteutumista d) suojellaksemme meidän tai tytäryhtiöidemme toimintaa e) suojellaksemme laillisesti meidän ja/tai tytäryhtiöidemme oikeuksia, yksityisyyttä, turvallisuutta tai omaisuutta sekä (g) voidaksemme hakea hyvitystä tai rajoittaa mahdollisesti kärsimiämme vahinkoja.

 

6.         Kolmansien osapuolten sivustot / ulkopuoliset palveluntarjoajat

 

Tämä tietosuojailmoitus ei koske minkään ulkopuolisen toimijan tietosuojaa, tietoja tai muita käytäntöjä, emmekä ota niistä vastuuta. Tämä koskee myös sivustoillemme linkitettyjä mutta kolmannen osapuolen hallinnassa toimivia sivustoja.  Ulkopuoliselle sivustolle johtavan linkin lisääminen sivustoillemme ei tarkoita, että me tai tytäryhtiömme antaisimme hyväksyntämme linkitetylle sivustolle. 

Huomaa erityisesti, että sivustot voivat sisältää linkkejä verkkokauppasivustoille, mukaan lukien verkkokauppasivustoille, joilla käytetään Coca-Colan tuotemerkkitunnuksia.  Tämä tietosuojailmoitus ei ole voimassa millään verkkokauppasivustolla, jolle sivustoilta saattaa olla linkki.  Verkkokauppasivuston kautta mahdollisesti luovuttamasi henkilökohtaiset tiedot ovat verkkokauppasivuston tietosuojailmoituksen alaisia, eivät tämän tietosuojailmoituksen alaisia.  Meillä ei ole mahdollisuutta vaikuttaa verkkokauppasivuston kautta kerättyihin tietoihin, emmekä ota niistä vastuuta.

Joissain tapauksessa saatamme käyttää kolmannen osapuolen maksupalvelua ostotapahtumien käsittelyyn ja tai/lahjoitusten keräämiseen sivustojen kautta.  Näissä tapauksissa henkilökohtaisia tietojasi saattaa kerätä tämä kolmas osapuoli meidän asemestamme [ja niitä koskee kyseisen toimijan tietosuojakäytäntö, ei tämä tietosuojailmoitus]. Meillä ei ole valtaa tai vastuuta sen suhteen, miten tämä kolmas osapuoli käyttää tai luovuttaa henkilökohtaisia tietojasi, emmekä anna hyväksyntäämme näille kolmansille osapuolille tai heidän verkkosivustoilleen.  Emme ota millään tavalla kantaa näiden kolmansien osapuolten omien tietosuojakäytäntöjen tarkkuuteen, kattavuuteen, ajankohtaisuuteen tai niiden sisällön sopivuuteen. Olet itse vastuussa siitä, että luet kolmansien osapuolten verkkosivustojen tietosuojakäytännöt huolellisesti ennen niiden käyttöä.

 

7.         Mainontaan liittyvät ulkopuoliset palveluntarjoajat 

 

Huomaa, että verkko- ja sähköpostimainontaamme hoitavat palveluntarjoajat saattavat käyttää pikselitunnisteita, verkkojäljitteitä, kuvaviittauksia tai muita vastaavia teknologioita sivustojen yhteydessä verkko- ja sähköpostimainontamme hallinnoinnin helpottamiseksi ja tällaisten kampanjoiden tehokkuuden parantamiseksi.  Jos palveluntarjoaja on esimerkiksi lähettänyt tietokoneellesi yksilöllisen evästeen, palveluntarjoaja saattaa käyttää pikselitunnisteita, verkkojäljitteitä, kuvaviittauksia tai muita vastaavia teknologioita tunnistaakseen evästeen vieraillessasi sivustoilla ja selvittääkseen, mitkä verkkomainoksemme ovat mahdollisesti tuoneet sinut sivustoillemme, ja palveluntarjoaja saattaa luovuttaa tämäntyyppistä muuta tietoa käyttöömme.  Huomaa, että saatamme yhdistää tämäntyyppiset palveluntarjoajiltamme saamamme muut tiedot sinusta aiemmin keräämiimme henkilökohtaisiin tietoihin.

 

8.         Mitä oikeuksia sinulla on liittyen suorittamaamme henkilökohtaisten tietojen käsittelyyn, miten voit harjoittaa niitä ja miten voit ottaa meihin yhteyttä?

 

a.       Oikeutesi liittyen suorittamaamme henkilökohtaisten tietojen käsittelyyn

Sinulla on oikeus

·         saada kopio kaikista henkilökohtaisista tiedoista, joita sinusta säilytämme

·         pyytää meitä päivittämään tai korjaamaan mahdolliset virheelliset henkilökohtaiset tiedot tai täydentämään mahdolliset puutteelliset henkilökohtaiset tiedot

·         pyytää meitä lopettamaan henkilökohtaisten tietojesi käsittely suoramarkkinointitarkoituksia varten.

Tietyissä olosuhteissa sinulla on myös oikeus

·         vastustaa henkilökohtaisten tietojesi käsittelyä

·         pyytää meidät poistamaan henkilökohtaiset tietosi

·         rajoittaa suorittamaamme henkilökohtaisten tietojesi käsittelyä sekä

·         pyytää meitä lähettämään tietyt henkilökohtaiset tietosi sinulle tai siirtää tai siirrättää ne toiselle rekisterinpitäjälle.

b.       Oikeuksiesi harjoittaminen

Jos haluat harjoittaa jotain yllä mainituista oikeuksistasi, voit ottaa meihin yhteyttä jollakin alla olevista tavoista.

·         Voit lähettää meille sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: kuluttajapalvelu@sff.fi

·         Sinebrychoffin Kuluttajapalvelu, Sinebrychoffinaukio 1, 04250 KERAVA

c.       Oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle tietosuojaviranomaiselle

Sinulla on oikeus tehdä valitus asiaankuuluvalle valvontaviranomaiselle (jäsenvaltiossa, jossa asut tai työskentelet tai jossa väitetty rikkomus tapahtui).

 

9.         Säilytysaika

 

Pyrkimyksemme on pitää henkilökohtaiset tietosi paikkansapitävinä ja ajantasaisina. Poistamme sinusta säilyttämämme henkilökohtaiset tiedot, kun meillä ei ole niille enää tarvetta.

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi niin kauan kuin olet rekisteröitynyt sivustojemme käyttäjäksi, puuttumatta sovellettaviin pakollisiin säilytysvelvoitteisiin tai rajoitusjaksoihin. 

 

10.       Sivustojen käyttö alaikäisten toimesta ja varoitus vanhemmille

 

Sivustot on tarkoitettu vähintään 13-vuotiaille käyttäjille, ja alle 16-vuotiaat tarvitsevat vanhempiensa suostumuksen. Pyydämme, etteivät muut alle 13-vuotiaat luovuta henkilökohtaisia tietoja sivustojen kautta.   Pidätämme oikeuden pyytää milloin tahansa todisteita vanhempien suostumuksesta alaikäisiin liittyvien henkilökohtaisten tietojen käsittelyn mahdollistamiseksi.

Tiettyihin sivustoihin tai sovelluksiin voi liittyä ikärajoitteita perustuen lain vaatimuksiin tai siihen, mikä sisältö soveltuu tietyille ikäryhmille.  Erillisistä ikärajoituksista mainitaan selkeästi asiaankuuluvalla sivustolla, ja saatamme esittää kysymyksiäsi ikäsi vahvistamiseksi ennen jatkamista.

 

11.       Missä tilanteissa henkilökohtaisia tietoja siirretään Euroopan talousalueen ulkopuolelle?

 

Tässä tietosuojailmoituksessa kuvailtujen tavoitteiden saavuttamiseksi siirrämme henkilökohtaisia tietojasi seuraaviin Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin ("kolmannet maat"), joiden katsotaan tarjoavan tiedoille riittävän suojan tietosuoja-asetuksen artiklan 45 mukaisella tavalla.

Siirrämme henkilökohtaisia tietojasi myös kolmansiin maihin, joissa riittävää suojaa ei ole varmennettu. Näissä tapauksissa tiedonsiirtoa koskevat seuraavat tietosuoja-asetuksen mukaiset turvatoimet, joilla taataan riittävä suoja henkilökohtaisille tiedoillesi:

- EU-komission tietosuoja-asetuksen 45. artiklan 2. kappaleessa hyväksymät perustason tietoturvatoimet (napsauttamalla tätä voit tutustua EU-komission päätökseen perussopimusehdoista, jotka koskevat tiedonsiirtoa kolmansissa maissa toimiville tiedonkäsittelijöille) ja

- EU–Yhdysvallat Privacy Shield -järjestely siirrettäessä tietoja Yhdysvalloissa toimiville tahoille (napsauttamalla tätä voit tutustua EU-komission päätökseen, joka koskee EU:n ja Yhdysvaltojen välistä Privacy Shield -järjestelyä).

Jos haluat tietoja henkilökohtaisten tietojesi siirtämisestä kolmansiin maihin (asiaankuuluvat siirtomenetelmät mukaan lukien), ota yhteyttä: privacy@coca-cola.com

 

12.       Sovellettava lainsäädäntö

 

Tätä tietosuojailmoitusta hallinnoidaan ja tulkitaan Belgian  lakien sekä muiden Euroopan unionissa mahdollisesti sovellettavien lakien mukaisesti.

 

13.       Tämän tietosuojailmoituksen päivitykset

 

a.       Tämän tietosuojailmoituksen viimeisin tarkistusajankohta on sivun yläosassa kohdassa "MUOKATTU VIIMEKSI".

b.       Saat tiedon kaikista tähän tietosuojailmoitukseen suunnitelluista muutoksista hyvissä ajoin ennen niiden voimaantuloa.

Voit tulostaa, ladata tai muuten hankkia kopion tästä tietosuojailmoituksesta (ja sen mahdollisista uudistetuista versioista) arkistojasi varten.

 

Copyright 2018 The Coca-Cola Company. Kaikki oikeudet pidätetään.