OTA ARKI-ILLAT HALTUUN

Miksi hauskanpidon pitäisi rajoittua perjantaille ja lauantaille? Viikossa on viisi muutakin iltaa, jotka voi täyttää kavereilla, hyvällä meiningillä ja tietenkin virvoitusjuomilla. Kerää porukka kasaan aamuherätyksistä huolehtimatta ja nauti jokaisesta päivästä.

Arki illat-haltuun

 

Sunnuntai: Essu päälle

2017 on ”projektikokkaamisen” vuosi. Katso vaikka Instagramista, jossa lukemattomat bloggaajat tekevät tortillansa ja nuudelinsa alusta alkaen. Kerää keittiötiimi kasaan ensimmäiseen projektiin: valmistamaan viikon lounaat. Viiden salaatinlisukkeen tai leiväntäytteen väsääminen sujuu yllättävänkin nopeasti.

 

Maanantai: Ruoki aivojasi

Uuden taidon opettelu on tavattoman palkitsevaa. Palkatkaa yhdessä parin kaverin kanssa opettaja (joka saattaa myös olla yksi kavereistasi) ja alkakaa opetella sähkökitaran soittoa, espanjaa, ensiapua tai mitä ikinä haluatte. Voitte myös vaihtaa taitoja porukan kesken. 

 

Tiistai: Lähde liikkeelle

Viikkoa on edessä vielä melkoisesti, joten varmista, ettei virta lopu kesken. Sohva saattaa näyttää houkuttelevalta, mutta terveellisempänä vaihtoehtona voisit lähteä vaikkapa skeittaamaan, iltakävelylle tai ruokahalua lisäävälle pyörälenkille – ulkoilmaan joka tapauksessa. 

 

Keskiviikko: Ota iisisti

Viikon puoliväli on saavutettu ja oikeus rentoutua ansaittu. Pistä popparit tulille ja Coke® kylmään – tänään on leffailta. Valitse viikon teema, esimerkiksi kulttiklassikot, rikokset tai vampyyrit, ja pyydä kavereitasi nimeämään omat suosikkinsa.

 

Torstai: Tee jotain omin käsin

Pinterestissä riittää projekti-ideoita, mutta valmista ei tule, ellet(te) tartu toimeen. Oli kyse sitten huonekalujen kunnostuksesta, omatekoisista kynttilöistä tai Coke®-pulloista tehdyistä maalatuista kukkaruukuista, kaikki on vielä hauskempaa porukalla.