KÄYTTÖEHDOT & ARVONNAN SÄÄNNÖT

YLEISTÄ

OSALLISTUMINEN KAMPANJAAN

ARVONTA

TUOTEMERKIT JA TEKIJÄNOIKEUDET

YKSITYISYYSSUOJA

RIITATAPAUKSET

 

Kampanja: ’ viilennä pullosi & voita’ , Coca‑Cola kesä 2016

Kampanja-aika: 1.7–31.8.2016

 

1. YLEISTÄ

 

1.1 Osallistumalla ’ viilennä pullosi & voita´, Coca‑Cola kesä 2016 (josta jäljempänä käytetään nimitystä ‘kampanja’) kuluttaja vahvistaa, että on lukenut ja hyväksyy alla olevat käyttöehdot ja säännöt.

1.2 Kampanjan on kehittänyt Coca‑Cola Finland Oy. Coca‑Cola Finland Oy hallinnoi kampanjan internetsivua.

 

Top

 

2. OSALLISTUMINEN KAMPANJAAN

 

2.1 Viilennä pakkaus jolloin etiketin logo muuttaa väriään. Mene verkkosivuillemme ja ota kuva tuotteesta laitteesi kameralla. Osallistuminen edellyttää yhteystietojen luovuttamista mahdollisen palkinnon toimittamista varten. Näe välittömästi kuvan ja yhteystietojen rekisteröitymisen jälkeen oletko voittanut kesäpalkinnon. Kilpailuun voi osallistua enintään kolme kertaa päivässä samalla sähköpostiosoitteella.

2.2 Kampanjaan voi osallistua kuka tahansa kuluttaja, joka on täyttänyt vähintään 13 vuotta. Coca‑Colan Finland Oy:n ja tähän arvontaan liittyvät muut yhteistyökumppanit ja pullottajan (Sinebrychoff Oy) henkilökunta tai perheenjäsenet eivät voi osallistua.

2.3 Kampanja-aika on 1.7–31.8.2016. Arvontaosallistumisia tämän ajanjakson ulkopuolelta ei oteta huomioon. Arvonnanjärjestäjä varaa itselleen mahdollisuuden tehdä muutoksia arvonnankestoon poikkeuksellisessa ja ennalta-arvaamattomassa tilanteessa. Tarvittavan muutostilanteen tapahtuessa tieto muutoksesta ilmoitetaan kampanjasivulla, aikaisemmin tehdyt arvontaosallistumiset eivät ole muutoksen alaisia muutoksen tapahtuessa.

2.4 Ei ole sallittua käyttää automatisoitua ohjelmistoa, vakoiluohjelmistoja tai mitään muita haittaohjelmia hyväkseen tässä kampanjassa. Mikäli osallistujan havaitaan tai arvellaan käyttäneen sellaista, tai jokin muu sääntörike havaitaan kuten osallistujan liian alhainen ikä, hylätään osallistuminen.

 

Top

 

ARVONTA

 

3.1 Osallistujien vähimmäisikä on 13 vuotta. Arvonnan voittaja nostetaan perustuen satunnaisuuteen. Voittajalle lähetetään palkinto siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka hän on ilmoittanut. Mikäli voittaja ei ole ilmoittanut tarvittavia yhteystietoja osallistuessaan kilpailuun, järjestäjällä on oikeus peruuttaa voitto ja arpoa uusi voittaja. Tällöin alkuperäinen voittaja menettää palkinnon. Arvonnanjärjestäjä vastaa arvontaveroista Suomen lakien mukaisesti. Arvonnanjärjestäjä ja yhteistyökumppanit eivät ole vastuussa kirjoitusvirheistä, tai muista virheistä jotka liittyvät arvontaan.

3.2 Palkintoja arvotaan tasaisesti koko kampanjan aikana. 
’viilennä pullosi & voita’, Coca‑Cola kesä 2016 -kampanjan palkintoja on yhteensä 1000 kpl ja 1 palkinto sisältää:

  • 2 kpl leffalippuja Finnkinon elokuvateattereihin Suomessa.
  • 2 kpl leffaherkku comboja sis. pieni hanajuoma 0,3l ja 1,5 l popcorn Finnkinon teattereissa Suomessa.

3.3 Arvonnanjärjestäjä ei ole vastuussa:

  • Lähettämästäsi tiedoista, jotka ovat liittyneet arvontaan
  • Osallistujat vapauttavat järjestäjän ja sidoksissa olevat yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta vahingoista ja/tai epäonnistumisesta, jotka liittyvät palkinnon toimittamiseen.
  • Palkinnon käyttöön liittyvistä ongelmista ja/tai vahingoista.
  • Vääristä kontakti- tai muusta -informaatiosta, joita osallistujat ovat antaneet sekä siitä aiheutuneesta virheestä ja ongelmista.
  • Teknisistä vioista tai häiriöistä aiheutuvista ongelmista, jotka voivat johtaa esimerkiksi palkinnon menettämiseen.

 

Top

 

4. TUOTEMERKIT JA TEKIJÄNOIKEUDET

 

4.1 Kaikki tuotemerkit, jotka ovat esille sivustoilla/applikaatioissa kuuluvat Coca‑Cola Finland Oy:lle, yhteistyökumppaneille ja liiketoiminta kumppaneille. Tuotemerkkien käyttäminen ilman kirjallista lupaa Coca‑Cola Finland Oy:ltä tai muulta oikeuden omistavalta taholta on kielletty. Sinun tulee olettaa, että kaikki mitä näet/luet tästä arvonnasta on tekijänoikeussuojattua ellei ole toisin mainittu.

 

Top

 

5. YKSITYISYYSSUOJA

 

5.1 Henkilökohtaista informaatiota käsitellään Suomen lainsäädännön mukaisesti.

5.2 Luethan alla olevan informaation tarkasti. Luettelemme siinä miten käsittelemme henkilökohtaista informaatiota, jota vastaanotamme osallistujilta tässä arvonnassa. Tee itsellesi varmaksi, että olet tyytyväinen siihen miten käsittelemme henkilökohtaista informaatiota ennen kuin lähetät meille mitään.

5.3 Tässä arvonnassa keräämme seuraavat tiedot osallistujilta: nimi , ikä , asuinmaa ja sähköpostiosoite. Näitä informaatiota käytetään voittajien kommunikointiin, ja palkintojen jakamiseen.

5.4 Yhteystietoja käyttää niiden ohjeiden mukaisesti mitä he vastaanottavat arvonnanjärjestäjältä, ja vain tämän arvonnan liittyvissä asioissa. Tietojanne säilytetään tämän arvonnan ajan, ja sen jälkeen tiedot poistetaan.

5.5 Jos jonkun yhteystieto toimitetaan arvontaan ilman hänen suostumustaan, niin pyydetään tätä henkilöä olemaan yhteydessä arvonnanjärjestäjään, jotta yhteystieto voidaan poistaa tiedoista.

 

Top

 

6. RIITATAPAUKSET

 

6.1 Riitatapaukset ratkaistaan sovittelumenetelmin. Tämän ollessa mahdotonta ratkaistaan tapaukset Suomen tuomioistuimessa.

 

Yhteystiedot:

 

Mikäli sinulla on kysymyksiä liittyen kampanjaan, voit olla yhteydessä Sinebrychoffin asiakaspalveluun sähköpostitse (kuluttajapalvelu@sff.fi).

10.6.2016

Coca‑Cola Finland Oy

© 2016 The Coca‑Cola Company