OTA KAIKKI IRTI LOUNASAJASTA

Lounastauko: viisi viikoittaista tuntia, joiden aikana voisit kysellä kavereitten kuulumisia, huolehtia kunnostasi, suunnitella viikonloppua… tai istua työpöytäsi ääressä. Kaipaatko inspiraatiota? Tässä viikon edestä kevätaurinkoisia ideoita.

Lounasaika

 

Maanantai: Pidä lukuhetki

Aloita viikko maltillisesti: etsi aurinkoinen puistonpenkki tai terassipöytä, ota voileipä ja Coke® valmiiksi ja vietä puoli tuntia viimeisimpien uutisten, hyvän romaanin tai juorulehden merkeissä – ei väliä, kunhan et lue ruudulta.

Kokeile! Sammuta puhelimesi ja katso, miten käy. 

 

Tiistai: Kokeile jotain uutta 

Voit kokeilla eri ruokapaikkaa, kävellä tuttuun suosikkiin eri reittiä, piipahtaa kirjastossa, varata tennis- tai koriskentän, luovuttaa verta, meditoida, katsoa TED-luennon tai tehdä viikonloppusuunnitelmia.

Kokeile! Etsi ohjelmaideoita paikallisista Facebook-ryhmistä.

 

Keskiviikko: Lähde kaduille

Kävelylenkki on paras tapa hälventää työpöytäkoomaa. Lähde liikkeelle yksin, jotta voit ihmetellä ympäristöäsi, unelmoida tai kuunnella uutta levyä tai podcastia. Voit myös pyytää mukaan kaverin tai työkaverin tai soittaa lykkäämäsi puhelun sukulaiselle.

Kokeile! Vedä lenkkarit jalkaan ja nosta sykettä. 

 

Torstai: Syö seurassa

Älä ajaudu takaisin pöydän ääreen, vaan syö mielipaikassasi lähistöllä ja kutsu viimein seuraksi se samoilla nurkilla asuva kaveri. Voit myös sopia pikatreffit tai harjoitella kielitaitoasi keskustelukumppanin kanssa, voileipä ja Coke® käden ulottuvilla.

Kokeile! Varaa viikoittainen opetushetki. 

 

Perjantai: Kerää työporukka kasaan

Aloita uusi toimistoperinne: puistolounas, terassijuoma, jalkapallo-ottelu tai tutustumiskäynti kiinnostavaan kahvilaan tai kauppahalliin. Työkaverisi etsivät viikon lopulla tekosyitä päästä ulkoilemaan, kunhan joku vain kerää heidät kasaan.

Kokeile! Rohkaise mielesi ja kutsu toimistoihastuksesi mukaan.